tiistai 29. heinäkuuta 2014

"Vanhojen" esittely jatkuu!

Lupasin edellisessä postauksessa, että esittelen samaa tyyliä noudattelevan mekon. Tämä kyseinen mekko on tehty niin ikään miesten housuista, joiden materiaali on pääasiassa villaa. Edellisen mekon tavoin, lähinnä yläosa noudattelee valmista kaavaa, helmaosa on muokattu sen mukaan miten housujen rakenne sen on sallinut.

Malli on älyttömän mukava, ja taskut mekoissa ovat lähestulkoon välttämättömyys. Kangas tuntuu hyvältä, ja on kuosiltaan ja väriltään tyylikäs. Yksi lempimekoistani, ehdottomasti! :)
Laitan tähän muutamat kuvat mekon sisäpuolelta, jos joku haluaa kokeilla jotain samantyyppistä ja kaipaa vinkkiä.Tältä mekko näyttää päällä. Silloin kun tätä tein, katsoimme miehen kanssa Houde of Card- sarjaa, ja jotenkin mieleeni mekosta tulee sarjan päähenkilön vaimon, Claire underwoodin vaatekaapin sisältö. Enkä pistä tätä pahakseni :) Mekon etuosa nurjalta puolelta. Säästin siis housujen alkuperäiset muotolaskokset ja taskut, ja myös lahkeiden vuorit. Näin mekko ei kiipeä reisiä pitkin vaikka olisi vähän karkeammatkin sukkahousut jalassa. 


Mekon takaosa nurjalta puolen. Ainoa kierrättämätön osa mekossa on selän vetoketju, ja sekin oli kuitenkin ostettu "jotain" varten jemmaan aikapäiviä sitten. Taakse halusin säilyttää myös pesuohjelaput ja kokomerkinnät. 

Tämä mekko oli ehkä yksi mukavimmista projekteista pitkään aikaan. 
 Mikään kesämekko tämä ei kyllä ole, joten odotan innolla syksyä että pääsen tätä taas käyttämään. :)


PS. Tämä mekko pääsi myös Craftsterissa Featured-listalle, johon ylläpito valitsee tietyin väliajoin lempiprojektinsa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäpä oot mieltä? :)