lauantai 26. heinäkuuta 2014

Laiska päivittäjä täällä moi.

No niinhän siinä kävi kuin pelkäsinkin. En ole muistanut blogia päivittää sitten viime kesän, eikä kyllä hirveästi ole esiteltävää valmistunutkaan. Jotain nyt kuitenkin, joten aloitetaanpa purkamaan sumaa sieltä vanhimmasta päästä.


Vuosia sitten sain jostain (olisikohan ollut Craftsterista) idean että vanhoista housuista voisi tehdä mekon. No, hain kirpparilta pappahousut ja väänsin siitä jonkin sortin tekeleen. Kauhean hyvin se ei onnistunut, joten mekko jäi kaapin perälle odottamaan parempaa aikaa. Jossain vaiheessa viime syksyä se aika tuli, ja kaivoin tuon tekeleen haudastaan. Sain vision muokata mekkoa ja yhdistää siihen nahkaa. No, materiaalin ollessa rajallista, jouduin tekemään jonkin verran kompromisseja, mutta lopputuloksesta tuli kuitenkin varsin pidettävä!


Tämä mekko pääsikin talven mittaan ulkoilemaan moneen otteeseen. Ensimmäisellä kerralla jopa minulle täysin tuntematon ihminen tuli kehumaan mekkoa! Olin yhtäaikaa sekä  erittäin hämmentynyt että hirmuisen ylpeä. :)

Mekon kaavan pohjana on sittemmin luottokaavakseni osoittautunut mekkokaava Burdasta 4/13. Seuraavassa postauksessa esittelen toisen samaa kaavaa ja vanhasta uutta-tekniikkaa hyväksikäyttäen tehdyn mekon :)

3 kommenttia:

  1. Oikein kaunis mekko :) Sopii sinulle hyvin.

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis mekko, kaava alkoi kiinnostaa itseänikin :)!

    VastaaPoista
  3. Kaunis mekko! Vanhasta uutta ajatus kiinnostaa kyllä. Miesten vaatteissa on niin laadukkaita kankaita, että ne kestävät aikaa.

    VastaaPoista

Mitäpä oot mieltä? :)